Over ons

Lichtgewicht vlindermachine

Vloerenbedrijf Nijland is een vloerenbedrijf sinds 1993. We zijn gespecialiseerd in zandcementdekvloeren.

We zijn VCA gecertificeerd. Een afbouwkeurmerk en een teken van kwaliteit. We worden elk jaar getoetst op techniek en administratie. Planning en andere afspraken worden door ons nageleefd. Wij hanteren de leveringsvoorwaarden zakelijk verkeer van de NOA. Vloerenbedrijf Nijland levert haar diensten met NOA-afbouwgarantie en dat biedt u nog meer garantie op een stukje vakwerk. 

Wij beschikken over een volautomatische vrachtwagen die de materialen verpompt. De vrachtwagen heeft alle benodigde materialen bij zich. Dit biedt arbo-technisch veel voordelen. Ook een belangrijke reden om voor een volautomatische machine te kiezen is dat wij geen krachtstroom meer nodig hebben. En als wij weer vertrekken is alles weer schoon en opgeruimd.

bezoek ons ook op facebook vloerenbedrijf nijland
Voor alle NOA-leden is de NOA afbouwgarantie van toepassing. Op het moment dat werkzaamheden voor een particuliere opdrachtgever worden aangeboden, gelden de consumentenvoorwaarden die zijn overeengekomen met de consumentenbond en vereniging eigen huis. Uw NOA vakman staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA achter zich. Voor meer informatie www.ubentbeteraf.nl
Keurmerk voor vakwerk! Ons bedrijf wordt reglematig getoetst dooor de stichting afbouwkeur op zowel kantoor als op de bouwplaats. Wij voldoen aan gestelde eisen op het gebiedvan techniek en bedrijfsvoering. Wij staan garant voor vakwerk goede afspraken en een duidelijke planning. Meer informatie over ons keurmerk kunt u vinden op www.afbouwkeur.nl
VCA staat voor VGM Checklist Aannemers ( VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu) De checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt als doorlichtings- en screeningssysteem ten behoeve van aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel getoetst en gecertificeerd worden.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.05 | 21:28

ziet er goed uit ... groet Erick van Chemsta droogtijdversneller.nl

...
27.06 | 15:40

in april hebben de jongens van dit bedrijf bij ons een afwerkvloer in de kamer gemaakt
Het is een hele mooie super vlakke vloer geworden .
Vakwerk

...
09.06 | 18:58

Beste Henk,
Het logo van AFBOUWKEUR is vernieuwd.
Groet
Martin de Rouw

...
24.12 | 11:04

Mag die muziek uit?!!

...
Je vindt deze pagina leuk